Golfveckan – Callaway

Vilken avslutning – 264 spelare samtidigt på banan, stämningen på topp, hamburgare såldes för 30.000 – snabbaste grupp kom in på 7 och en halv timme och sista gänget 45 minuter senare. Ett fantastiskt prisbord där segrande lag som vanligt vann en driver, och inget dussinlag precis, som nästan alltid hämtar pris och denna gång åter vinnare – Widéns Winners bestående av Fredrik Bergqvist, Jörgen Lindström, Martin Sjöberg och kapten Stefan Widén –  Stort Grattis. Scoren blev utmärkta 55,6. Alla resultat hittar ni på Min Golf.

Som extra specialinslag fick gänget med ”bästa” klädseln även pris och detta vanns av lag Driver Ducks bestående av Malin Åhrlin, Christian Larsson,  Fredrik Wallin och Magnus Backman.

En sådan här dag slås oändligt många slag och det blev många birdies -333 stycken och 4 eagles.

Nu blir det en tävlingspaus men den 4 augusti är det dags för Resetouren by Beachcomber, spelform greensome/slaggolf, väldigt spännande upplägg och möjlighet att kvalificera sig för vidare spel med kanonpriser, läs mer på hemsidan

För tävlingskommittén

Janne Häggström

   

Vår duktiga restaurangchef stod för grillning och ett gäng som hade varit med förr visste att det blir en del väntan så egna stolar var bra att ha.